Noutati

 • Bucatarie - Legrabox
  Bucatarie - Legrabox

  UKA este un brand PREMIUM. Pentru a putea menine eticheta trebuie sa avem dotari din cea mai buna tehnologie si cel mai nou design. Asadar, noua gama de sertare BLUM LEGRABOXSistemul de sertar Blum Legrabox se distinge prin eleganta...

  09 Dec 2015

  Detalii
 • O bucatarie classica ...
  O bucatarie classica ...

  Tocmai s-a terminat o lucrare foarte interesanta . Este vorba despre un mobilier de bucatarie stil Provance, cu o forma foarte interesanta si culoare foarte placuta. In cerinta de baza s-au solicitat in mod expres fronturi frezate in tablii ...

  09 Nov 2012

  Detalii
 • Expozitia de mobiler de bucatarie BIFE 2012
  Expozitia de mobiler de bucatarie BIFE 2012

      Anul acesta s-a desfasurat in perioada 12-15 septembrie expozitia de mobilier BIFE Romexpo 2012. UKA a participat la expozitie in cadrul categoriei mobilier de bucatarie la comanda...

  19 Sep 2012

  Detalii

Bucatarie cu fronturi High Gloss si blat HiMacs

Bucatarie cu fronturi High Gloss si blat HiMacs

Iata un mobilier de bucatarie ceva mai indraznet. Fronturile acestei bucatarii sunt realizate din panouri de 25mm furniruite cu furnir natural Zebrano iar finisajul este facut prin lacuire poliuretanica transparent High Gloss (super lucios).

Blatul este realizat din Compozit acrilic HiMacs. Ca si completare a aspectului classic chic al acestei bucatarii, frezarea marginii vizibile (a “fustei” din fata) a fost facuta pe un profil special putin ondulat, nu drept. Chiuveta acestei bucatarii este realizata din acelasi material ca si blatul, si anume Compozit acrilic HiMacs, iar toate sudurile si imbinarile sunt invizibile astfel incat sa para tot ansamblul blatului dintr-o singura bucata.

Inca un detaliu de apreciat sunt manerele acestei bucatarii, care sunt metalice cu insertii de piatra rasinoasa pentru da elegant impusa de proiect.

Sistemele folosite in proiectarea acestei bucatarii sunt Sertare Blum Tandembox iar pentru corpurile suspendate am folosit pentru deschiderea usilor sistemul Blum Aventos. Toate aceste sisteme sunt cu inchidere silentioasa, amortizata si cu control al miscarii pe intreg parcursul deschiderii. Binenteles, sertarele Blum au o rezistenta de incarcare de 30-50kg in functie de dimensiune.

Aparatura electrocasnica, atat pentru acest mobilier de bucatarie cat si pentru celelalte bucatarii fabricate de UKA este marca Franke. 

In speranta ca aveti nevoie de idei interesante pentru un proiect de bucatarie ceva mai deosebit, va asteptam sa ne faceti o vizita.

Bucatarie cu fronturi High Gloss si blat HiMacsBucatarie cu fronturi High Gloss si blat HiMacsBucatarie cu fronturi High Gloss si blat HiMacs