Noutati

 • Bucatarie - Legrabox
  Bucatarie - Legrabox

  UKA este un brand PREMIUM. Pentru a putea menine eticheta trebuie sa avem dotari din cea mai buna tehnologie si cel mai nou design. Asadar, noua gama de sertare BLUM LEGRABOXSistemul de sertar Blum Legrabox se distinge prin eleganta...

  09 Dec 2015

  Detalii
 • O bucatarie classica ...
  O bucatarie classica ...

  Tocmai s-a terminat o lucrare foarte interesanta . Este vorba despre un mobilier de bucatarie stil Provance, cu o forma foarte interesanta si culoare foarte placuta. In cerinta de baza s-au solicitat in mod expres fronturi frezate in tablii ...

  09 Nov 2012

  Detalii
 • Expozitia de mobiler de bucatarie BIFE 2012
  Expozitia de mobiler de bucatarie BIFE 2012

      Anul acesta s-a desfasurat in perioada 12-15 septembrie expozitia de mobilier BIFE Romexpo 2012. UKA a participat la expozitie in cadrul categoriei mobilier de bucatarie la comanda...

  19 Sep 2012

  Detalii

Bucatarie cu Fronturi din MDF vopsit super lucios Capuccino

Bucatarie cu Fronturi din MDF vopsit super lucios Capuccino

O bucatarie spatioasa in care mobilierul de bucatarie este dispus pe unul din pereti iar Insula este pozitionata central.

Blatul este din Hi-Macs Alpin White colectia Solids si impreuna cu Plinta care este din MDF vopsit de culoare Alb subliniaza frumos orizontalele.

Din imagini se observa ca  terminatiile mobilierului  au muchiile rotunjite la capete, un detaliu ce ofera un aspect placut.

Manerele sunt si ele speciale fiind cu insertie din sticla vopsita Alb si se potrivesc cu Backspalsh-ul  din sticla securizata vopsita de asemenea Alb .

 

Fronturile de Bucatarie sunt din MDF vopsit super Lucios Capuccino si nu sunt toate dotate cu manere din sticla dupa cum se vede -  unele sunt decupate discret, detaliu ce ajuta considerabil la imaginea finala a unei Bucatarii moderne.

 

Blatul de bucatarie si cel al Insulei sunt din Hi-Macs Alpin White colectia Solids. Chiuveta este tot din Hi-Macs si ofera continuitate blatului, imbinarile fiind invizibile.

Toata bucataria este echipata cu sisteme silentioase de deschidere Blum. 

Insula de Bucatarie cu fronturi din MDF vopsit super Lucios CapuccinoMobilier de Bucatarie din MDF vopsit super Lucios si blat din HI-MACS