19 Sep 2012 20:09

Expozitia de mobiler de bucatarie BIFE 2012

Marime font: - +
print
Expozitia de mobiler de bucatarie BIFE 2012
    Anul acesta s-a desfasurat in perioada 12-15 septembrie expozitia de mobilier BIFE Romexpo 2012. UKA a participat la expozitie in cadrul categoriei mobilier de bucatarie la comanda, cu un spatiu de 50 de metri patrati, designul integral apartinand arhitectului Sebastian Barlica. In cadrul acestei expozitii au fost prezentate doua directii de design de mobilier de bucatarie, clasic fresh provencal si modern minimalist.
 In gama clasic provencal s-au folosit materiale precum quartz compozit de piatra si lemn masiv antichizat pentru blaturile de bucatarie iar pentru fronturi au fost prezentate modele de mdf frezat si routat pe cnc, vopsit in culori fresh frantuzesti. 
In gama modern minimalista au fost prezentate materiale precum compozitul acrilic hi-macs pentru blaturi de bucatarie, in diferite texturi si nuante, iar pentru fronturi anul acesta a fost la mare inaltime mdf-ul vopsit high gloss.
 Atat la stilul bucatariilor moderne cat si al celor clasice au fost aduse accente importante date  de routari facute pe cnc in diverse materiale si totodata intarsii facute in compozit acrilic. Luminiile nu au fost nici ele mai prejos, acestea fiind prezentate sub forma de benzi de leduri cu lumina calda sau rece montate pe fundalul bucatariilor. Tot in aceasta zona au fost recomandate si prezentate materiale precum piatra si sticla securizata, acestea putand inlocui cu succes obisnuita faianta. 
Culoarea UKA pentru anul 2012 in materie de mobilier de bucatarie este GALBEN HIGH GLOSS, nuanta ce intra bine in combinatie cu textura si culoarea betonului, material ce poate fi obtinut din compozit acrilic hi-macs sau cuartz compozit de piatra. 
Ca si concluzie finala UKA a incercat sa arate la aceasta expozitie ca mai departe de designul mobilierului de bucatarie in care se fac combinatii cu atentie intre materiale precum lemnul, metalul, sticla, compozitul acrilic sau compozitul de piatra, pentru ca acestea sa fie bine pus in valoare este foarte important si aspectul ambientului respectiv culoarea si textura peretilor si a pardoselii, in caz contrar acestea se pot defavoriza una pe cealalta.
Ca si o recomandare de final, pentru dumneavoastra client in cautare de frumos, noi, echipa UKA va sfatuim cu tarie in consultarea unui  ochi avizat cu experienta pentru o combinatie reusita de materiale, texturi si culori. Nu este suficient ca un mobilier de bucatarie sa coste mult pentru a arata senzational ci ii mai trebuie si scena pe care se monteaza...
 


Noutati

 • Bucatarie - Legrabox
  Bucatarie - Legrabox

  UKA este un brand PREMIUM. Pentru a putea menine eticheta trebuie sa avem dotari din cea mai buna tehnologie si cel mai nou design. Asadar, noua gama de sertare BLUM LEGRABOXSistemul de sertar Blum Legrabox se distinge prin eleganta...

  09 Dec 2015

  Detalii
 • O bucatarie classica ...
  O bucatarie classica ...

  Tocmai s-a terminat o lucrare foarte interesanta . Este vorba despre un mobilier de bucatarie stil Provance, cu o forma foarte interesanta si culoare foarte placuta. In cerinta de baza s-au solicitat in mod expres fronturi frezate in tablii ...

  09 Nov 2012

  Detalii
 • Expozitia de mobiler de bucatarie BIFE 2012
  Expozitia de mobiler de bucatarie BIFE 2012

      Anul acesta s-a desfasurat in perioada 12-15 septembrie expozitia de mobilier BIFE Romexpo 2012. UKA a participat la expozitie in cadrul categoriei mobilier de bucatarie la comanda...

  19 Sep 2012

  Detalii

Produsele noastre

Bucatarii


Dormitoare


Dressinguri


Blaturi